Laminaat Outlet

Laminaat Outlet bezoeken met dé allerlaagste prijzen?
De Vloeren Outlet is de #1 Laminaat Outlet van Nederland en biedt u daadwerkelijk de allergrootste laminaat outlet van heel het land voor haarscherpe prijzen met nuchtere Hollandse service.

Dankzij onze grote netwerk van partners en inkoopvoordelen, bieden we consumenten en bedrijven kwalitatief laminaat aan voor groothandelsprijzen. De Vloeren Outlet staat al jaren bekend als de laminaat outlet van Nederland.

Neem direct hieronder een blik om een impressie te krijgen van het assortiment of kom langs in de showroom en laat u inspireren door het grote assortiment van laminaat. U zult verrast staan van de prijzen, de koffie staat alvast klaar!

meister
Placeholder
Sluiten

25 Eik Barrique 6411

25, Melango 300 -
33.95 per m²
euro-home
Placeholder
Sluiten

Alpine Oak

Classic -
15.95 per m²
boen
Placeholder
Sluiten

Am. walnoot andante LN 3-strooks

Live Natural -
104.00
quick-step
Ambachtelijk textiel
Sluiten

Ambachtelijk textiel

Exquisa -
26.95 per m²
euro-home
Placeholder
Sluiten

Ancient Oak

Villa Grande -
16.95 per m²
euro-home
Placeholder
Sluiten

Appalachian Hickory

Residence -
24.53 per m²
douwes-dekker
Placeholder
Sluiten

Aspen eiken

Spontaan Laminaat -
15.95 per m²
euro-home
Placeholder
Sluiten

Aspen Oak

Nature -
15.95 per m²

Niet alleen een simpele laminaat outlet

We bieden niet alleen een laminaat outlet aan, waarbij klanten binnenkomen – laminaat bestellen en weer weg gaan. Bij het binnenlopen van onze showroom, wordt u vriendelijk gegroet en kunt u genieten van een kop koffie of thee. Vervolgens geven we u alle ruimte om rustig rond te kijken in onze grote showroom in Zwijndrecht en te genieten van de laminaat outlet.

Wanneer u er behoefte aan heeft zal één van de medewerkers u voorzien van deskundig advies. Na het vinden van de gewenste laminaat tijdens de laminaat outlet, heeft u de mogelijkheid om alleen het laminaat aan te schaffen of het complete pakket af te nemen (plinten, ondervloeren en het laten leggen van de vloeren). Dit allemaal maar de, al scherpe prijs van het laminaat in de outlet, nog scherper. Hierdoor kunt u genieten van maximaal voordeel.

Laminaat Outlet Rotterdam

De laminaat outlet van Rotterdam is te vinden bij de Vloeren Outlet. Wij staan bekend om onze grote laminaat outlet aanbieding in heel Rotterdam en omgeving. Wij focussen ons op het groot inkopen van diverse laminaat vloeren en bieden deze voor groothandelsprijzen aan consumenten en bedrijven. Zodoende garanderen we altijd de aller laagste prijs garantie op al onze laminaat vloeren en kunnen we met trots zeggen dat wij de #1 laminaat outlet van heel Nederland zijn. Heeft u ons laminaat outlet nog niet gezien of bent u benieuwd naar onze laminaat aanbiedingen? De koffie staat klaar in onze showroom te Zwijndrecht.

Een laminaat outlet van top merken

We zien vaak het vooroordeel terugkomen dat erbij een laminaat outlet vaak wordt gedacht aan vloeren van lage kwaliteit of onbekende merken. Hoewel we al laminaat aanbieden voor € 2,95 is het te begrijpen dat de levensduur van dit soort laminaat van minder hoge kwaliteit zal zijn dan een Quick Step of Premium Floors. Maar ook de topmerken zoals Quick Step en Premium Floors vallen onder de grote laminaat outlet in onze showroom.

De bedrijfsvoering van de vloeren outlet is afgestemd om zoveel mogelijk volume te draaien, dit is te merken aan de hoeveelheid klanten en aanvragen die wij krijgen. Tijdens het opzetten van een dergelijke laminaat outlet gebruikt de Vloeren Outlet deze statistieken om in te kopen voor de aller scherpste prijs.

Kom het zelf ervaren en kom langs bij ons in de showroom en vul het contactformulier in voor meer informatie.

De Vloeren Outlet, groot in vloeren – laag in prijs.